Zonguldak’ı bol yağışlı günler bekliyor…
Zonguldak’ı bol yağışlı günler bekliyor…
İçeriği Görüntüle

İstanbul Haber - Maltepe'de iki arkadaş arasında çıkan sözlü tartışma, bir kişinin silahla ateş açmasıyla kavgaya dönüştü. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde dün gece yaşanan olayda Yüksel P. (63) ile arkadaşı Can T. (40) önce bir mekanda buluştular ve ardından ayrıldılar. Gece ilerledikçe Can T., Yüksel P.'yi telefonla aradı ve cadde üzerinde buluşma talep etti. İkili arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan sözlü tartışma hızla kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yüksel P., yanında bulunan silahı çekerek arkadaşına doğrulttu.

KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN KADIN BAŞARILI OLAMADI

Kavganın büyümesi üzerine olay yerine yetişen Can T.'nin eşi, saldırganı durdurmaya çalıştı. Ancak genç kadın, Yüksel P.'yi ikna edemedi. Bu sırada Yüksel P., Can T.'ye 5 el ateş açtı. Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

POLİS SALDIRGANI GÖZALTINA ALDI, YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Polis ekipleri hızla olay yerine gelerek Yüksel P.'yi gözaltına aldı. Ağır yaralanan Can T. ise Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadının kavgayı ayırmaya çalıştığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olayın detayları ve tarafların ifadeleri üzerine soruşturma başlatıldı. İHA

Üzerine ağaç düşen orman işçisi hayatını kaybetti!
Üzerine ağaç düşen orman işçisi hayatını kaybetti!
İçeriği Görüntüle

Milyonlara ikinci darbe!
Milyonlara ikinci darbe!
İçeriği Görüntüle

Hayret!
Hayret!
İçeriği Görüntüle

AW010012_06

Hedef Başkaydı, Kurşun Masum Şahsı Buldu!
Hedef Başkaydı, Kurşun Masum Şahsı Buldu!
İçeriği Görüntüle

AW010012_04

AW010012_01

AW010012_02

Muhabir: Virda Şahin