MHP’nin Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, “Karadeniz Ereğli için hep birlikte etkin ve verimli bir yönetim modeliyle israftan kaçınarak, kaynakların isabetli ve adaletli tahsisini yaparak önemli mesafeler kat edeceğiz.” dedi.

Özdemir, kendisini Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak gösteren Bahçeli’ye, MYK ve MKYK üyelerine, inisiyatifini kendisinden yana kullanan MHP mensuplarına teşekkür etti ve bu güvene layık olabilmek için dua ettiğini söyledi.

Tarih boyunca Türklüğü yaşatmak için bu uğurda toprağa düşen bütün şehitleri saygıyla andıklarını dile getiren Özdemir, “Bir ülkü etrafında toplanmak üzere bizlere önderlik etmiş Başbuğ Alparslan Türkeş beyefendiyi ve ebediyete irtihal etmiş bütün dava arkadaşlarını yad ediyor ve Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadelerini kullandı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tarihe bir not olarak düşüleceğine inandığını ve bu kente artık bir abla, bir kadın eli değmesi gerektiğini belirten Özdemir, şöyle konuştu:

“Ekmeğini yediğim, suyunu içip, havasını soluduğum ilçeme ve Ülkücü Hareket’e bir ömür vakfettim. Bu süreçte hep sizlerle omuz omuza oldum. Teşkilatım tarafından görev almam gerektiği bildirilince, Ülkücü disipline uygun şekilde hiç düşünmeden kabul ettim. Tüm Türk Milliyetçilerini, Ülkücüleri, bu kente gönül vermiş tüm Karadeniz Ereğlili hemşerilerimi; onları kırmayan, incitmeyen, her daim hizmetlerinde olan, anne merhameti taşıyan, kibirden, kavgadan uzak, İlkay ablalarına, kız kardeşlerine güvenerek bu kutlu yürüyüşümde yanımda olmaya davet ediyorum. Tüm Ülküdaşlarım üzerlerine düşen Teşkilat vazifelerine; hemşerilerim de kentimize artık bir abla, bir kadın eli değmesi gerektiğine inanmış ki çok güzel, çok olumlu destek tepkileri alıyoruz.”

Özdemir, geçmiş dönemlerde emek harcayan herkese teşekkür etti.

-“Birlikte kazanacağız”

Karadeniz Ereğli’nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gönül belediyeciliğinin örneği olacağını kaydeden Özdemir, “Hizmete odaklı, bu seçimlerin tarihe bir not olarak düşüleceğine inanıyorum. Bu inançla; bakıma muhtaç yaşlılarımıza, işsiz gençlerimize, çocuklarımıza, öğrencilerimize, kadınlarımıza yönelik sosyal çalışmalarımla umut olacak ve hizmet edeceğim. Karadeniz Ereğli’nin tüm ihtiyaçlarına, fiziksel sorunlarına, eksiklerine, tıkanmış, çözülmemiş ihtiyaçlarına hâkim olduğumuzu, geçen beş yılların boş yıllar olduğunu, çözülmeyen sorunların, tutulmayan vaatlerin ortada olduğunu görüyorum. İnşallah birlikte kazanacağız. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Zonguldak'ta otomobil mağazaya uçtu! Zonguldak'ta otomobil mağazaya uçtu!

Milliyetçi Hareket Partisi belediyelerinin her kulvarda başarılı olduğuna işaret eden Özdemir, şunları söyle:

“Ereğli için hep birlikte etkin ve verimli bir yönetim modeliyle israftan kaçınarak, kaynakların isabetli ve adaletli tahsisini yaparak önemli mesafeler kat edeceğiz. Burada bulunan arkadaşlarım da bu şuurda olduğumuzu biliyor, bu doğrultuda Karadeniz Ereğli’de geçen yavaş yıllara son verip, ilçe halkıyla el ele verip, bir ülkücü kadının bu sorunlara el atması gerektiğini düşünüyorum. Bu kente bir kadın eli değmesini isteyen ana, bacı, herkesle; yılmayan, yorulmayan, üretken, merhamet duygusuyla, adaletli, birleştiren, ötekileştirmeyen anlayışını belediyecilik hizmetlerine katarak bu şehrin İlkay ablası ve kız kardeşi olarak halkımızla el ele olmayı düşlüyorum. Sizlerin ihtiyaçları ve sizlerden gelen talepleri de katılımcı belediyecilik anlayışı ile dikkate alacağız.”

Özdemir, Karadeniz Ereğli’nin değerlerini öne çıkaracak projeleri ilerleyen günlerde açıklayacaklarını vurgulayarak, yapılacak işlerde “ben” değil “biz” duygusuyla hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber – Ersen Berk Çelik

WhatsApp-Image-2024-01-25-at-21.28.02

Editör: Murat Barutçu