MHP İlçe Başkanının vurulma anı kamerada! MHP İlçe Başkanının vurulma anı kamerada!

İstanbul Haber - Eyüpsultan’da kafenin önüne park eden aracın çekmesini isteyen iş yeri sahibiyle araç sahibi arasında arbede çıktı. Çıkan arbede sonucu araç sahibinin arkadaşları, kafe sahibi eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz’a silahla defalarca ateş etti. Saldırıda Kaçmaz hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına alırken, kaçan bir kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Eyüpsultan Sakarya Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobili ile gelen kimliği belirsiz kişiler ile cadde üzerinde bir kafenin önüne aracını park etti. Kafe sahibi Köksal Kaçmaz kafenin önüne araba çeken kişiden aracını başka yere çekmesini istedi. Aracı başka yere çeken araç sahibi dönüşte kafe sahibi ile tartıştı. Tartışma kısa sürede yumruklu tekmeli arbedeye dönerken kavgaya mahallelilerde katıldı. Olay yerine sonradan gelen araç sahibinin arkadaşları silahlarına davranarak iş yeri sahibi olan eski MHP ilçe Başkanı Köksal Kaçmaz’a defalarca ateş etti. Açılan ateş sonucunda Köksal Kaçmaz ve o esnada olay yerinden geçen Yunus Kaya’da kurşunlarından hedefi olarak ağır yaralandı. 5 kişilik saldırgan grubu olay yerinden araçları ile hızlıca kaçarak uzaklaştı. Olay yerine ihbarla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerinde yaralanan Yunus Kaya ilk tedavisinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinde İş yeri sahibi Köksal Kaçmaz’ın kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için başlattığı çalışmada 4 kişiyi yakalarken, kaçan bir şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Olay yerinde o anlara şahit olan Osman Haşıl, “Arkadaşlar çay içmeye gelmişler buraya. Böyle gözüküyor. Sonra arabayı arkadaşın abinin rahmetlinin dükkanının önüne çekiyorlar. Rahmetli diyor rica ediyor. Arabanızı çeker misiniz? Kendi arabasını çekiyor. Arkadaşları geliyor nezaketen alıyor arabasını. Çekiyor ama dönüşte utanmıyor musun? Ayıp değil mi? Yaşından başından utanmıyor musun? Böyle bir tartışma çıktı. Sonra yumruk yumruğa kavga, gençler falan karıştı derken sonra iki kişi daha geldi silahlarla ve ateş etmeye başladı. Ta orada bir tane genci vurdular. Karnından vurdular. Hastanede o çocukta konuyla hiçbir alakası olmayan mahallenin çocuklarından birini vurdular. Sonra Köksal abiye ateş etti. Köksal abiyi orada vurdular öldürdüler. Bakalım sonra kaçtı gittiler. Bu kadar çok fuzuli basit bir olay yüzünden bu hale geldi. Ya ama bu arkadaşlar şey yapmış. Kurulmuş, birine gelmişler yani. Neye gelmişler? Dört kişi gelmişler Köksal Kaçmaz 60 yaşında eski MHP ilçe başkanıydı. Zaten ameliyat olmuştu iki üç sene evvel mahalleden eş dost. Düzgün bir abimizdi yani hiç yokken hiçbir şey yokken yani bu kadar nefret niye anlaşılır değil. Bir de birisine telefon açtılar demek ki. Saniyede kamerada herhalde görmüşler. Kız arkadaşını mı birisini indirmiş şeyde benzincinin orada. Ondan sonra geliyor. Burada ateş ediyor. Sonra gidiyor koşarak tekrar arabayla kaçıyor. Köksal Bey'i kalbinden vurulmuş. Karnından vurulmuş. 7-8 kere vurulmuş” dedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor. İHA

Taksimde gösteri ve yürüyüş yapılamayacak Taksimde gösteri ve yürüyüş yapılamayacak

Şampiyon Üzülmezspor oldu. Kupasını Demir’in elinden aldı Şampiyon Üzülmezspor oldu. Kupasını Demir’in elinden aldı

Erdoğan Dilek Gururlandırdı Erdoğan Dilek Gururlandırdı

YILLARDAN 1943 YILLARDAN 1943

AW013788_01

AW013788_04

AW013788_03

Editör: Virda Şahin