Zonguldak merkeze bağlı Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk'ün yengesi olan Meryem Arslantürk'ün vefat ettiği üzücü bir haberle duyuruldu. Meryem Arslantürk'ün cenazesi, bugün Terakki Mahallesi Dağyolu Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk, sosyal medya hesabından yapmış olduğu duyuruyla, Arslantürk ailesinin değerli büyüklerinden olan Meryem Arslantürk'ün vefat haberini paylaştı. Arslantürk, duyurusunda, "Ailemizin büyüklerinden Meryem Arslantürk'ün vefat ettiğini derin bir üzüntüyle bildirmek isterim. Cenazemiz yarın ikindi namazı vaktinde Terakki Mahallesi Dağyolu Camisi'nde kılınacak ve ardından defnedilecektir. Ablama Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Okan Girgin’in kayınpederi vefat etti! Okan Girgin’in kayınpederi vefat etti!

Meryem Arslantürk'ün vefatı, Terakki Mahallesi sakinlerini ve aile dostlarını derin bir üzüntüye boğdu. Ferit Arslantürk'ün duyurusuyla birlikte, aile ve sevenleri, cenaze namazına katılarak Meryem Arslantürk'e son görevlerini yerine getireceklerdir.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA