Birinci Amatör Küme’de heyecan gitgide artıyor. 3 gruptan oluşan ligde, Merkez grubunda 8, Ereğli grubunda 6, Çaycuma grubunda 4’üncü hafta maçları oynandı.

Bu hafta ligde atılan toplam gol sayısı 53’tü. Bu gollerin 15’i Merkez grubunda, 18’i Çaycuma grubunda, 20’si Ereğli grubunda kaydedildi. Haftanın en farklı galibiyetini, Ereğli grubunda son sıradaki Gümelispor’u 8-2 yenen Ereğli Demirspor aldı. 7 golün atıldığı Filyos Sefercikspor-Perşembe Belediyespor maçı da en gollü maçlardan biri oldu.

Maçlar neticesinde 11 takım galibiyet sevinci yaşadı. Karaelmasspor, Tersanespor, Karamanspor, Ayiçispor, Filyos Ateşspor, Velioğlu Gençlikspor, Perşembe Belediyespor, Kayıkçılar Gençlerbirliği, Ereğli Demirspor, Ortacıspor ve Balıspor haftanın kazananları olurken, Göbüspor-Üzülmezspor (1-1), Asmaspor-Elvanpazarcıkspor (0-0) ve Kandilli Belediyespor-Sücüllü Yalıboyuspor (2-2) maçları skor eşitliğiyle sona erdi. Bu maçların ardından gruplarda puantaj tablosu yeniden şekillendi.

YENİ LİDER AYİÇİSPOR

Merkez grubunda haftaya lider giren Zonguldak Gençlergücü ile yakın takipçisi Ayiçispor arasında oynanan maçı 1-0’lık skorla Ayiçispor kazandı. Ayiçi ekibi, bu galibiyetle puanını 18’e çıkarıp grup liderliğine yükseldi. Liderin ardından 17 puanla Zonguldak Gençlergücü, 16 puanla Asmaspor, 15 puanla Karamanspor geliyor.

PERŞEMBE 3’TE 3 YAPTI

Çaycuma grubunda Filyos Sefercikspor’u 5 golle geçen Perşembe Belediyespor 3’te 3 yaptı. 9 puanla ilk sırada yer alan Perşembe ekibini, 7 puanla Filyos Ateşspor ve 6’şar puanla Velioğlu Gelişim ile Kayıkçılar Gençlerbirliği izliyor.

ZONGULDAK EREĞLİ OYNAMADAN DA LİDER

Ereğli grubunda haftayı maç yapmadan BAY geçen Zonguldak Ereğlispor 12 puanla ilk sıradaki yerini korudu. Yenilgisiz liderin ardından 10 puanla Ortacıspor ile 7’şer puana sahip Sücüllü Yalıboyuspor, Balıspor ve Kandilli Belediyespor geliyor.

Gruplarda alınan sonuçlar ve haftanın maçları şöyle:

MERKEZ GRUBU

Capeti Merkez Atölyesi-Karaelmasspor: 1-2

Tersanespor-Çatalağzı Demirspor: 5-0

Asmaspor-Elvanpazarcıkspor: 0-0

Terakkispor-Karamanspor: 1-3

Göbüspor-Üzülmezspor: 1-1

Zonguldak Gençlergücü-Ayiçispor: 0-1

Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak

9. HAFTA MAÇLARI

Üzülmezspor-Capeti Merkez Atölyesi

Karamanspor-Göbüspor

Elvanpazarcıkspor-Terakkispor

Ayiçispor-Asmaspor

Çatalağzı Demirspor-Karadonspor

Karaelmasspor-Tersanespor

ÇAYCUMA GRUBU

İstasyon Gemicilerspor-Filyos Ateşspor: 1-2

Velioğlu Gençlikspor-Saltukovaspor: 4-1

Filyos Sefercikspor-Perşembe Belediyespor: 2-5

Devrek Bastonkentspor-Kayıkçılar Gençlerbirliği: 0-3

4. HAFTANIN MAÇLARI

Perşembe Belediyespor-Devrek Bastonkentspor

Saltukovaspor-Filyos Sefercikspor

Filyos Ateşspor-Velioğlu Gelişimspor

Kayıkçılar Gençlerbirliği-İstasyon Gemicilerspor

EREĞLİ GRUBU

Gümelispor-Ereğli Demirspor: 2-8

Bayatspor-Ortacıspor: 1-2

Tepeören Gençlikspor-Balıspor: 1-2

Kandilli Belediyespor-Sücüllü Yalıboyuspor: 2-2

6. HAFTANIN MAÇLARI

Ortacıspor-Gümelispor

Ereğli Demirspor-Zonguldak Ereğlispor

Sücüllü Yalıboyuspor-Tepeören Gençlikspor

Balıspor-Bayatspor

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ