Memur Sen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, depremler nedeniyle başlatılan çeşitli yardım ve dayanışma kampanyalarına sendika olarak devam ettiklerini belirtti.

Zonguldak’tan Adana' ya yardım TIR’larının dualarla yola çıktığını ifade eden Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, açıklamasına şöyle devam etti:

“Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliği olarak ve Memur Sen' e bağlı sendikalarla, depremler nedeniyle başlatılan çeşitli yardım ve dayanışma kampanyaları devam etmektedir. Bu kapsamda genel merkezimizin de koordinesi ile Zonguldak ilimizden Adana' ya yardım tırımız dualarla yola çıkmıştır. Depremzedelere ulaştırılmak için, onların ihtiyaçlarını içeren yardım tırımızda başta üyelerimiz olmak üzere emeği olan herkese çokça teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

Deprem felaketinin yaşandığı illerde Memur Sen arama kurtarma ekipleri de, depremin gerçekleştiği andan itibaren hızlıca koordine olup sahada yerini almıştır. Yardım çalışmalarımız, depremin gerçekleştiği illerde bulunan ekiplerimizle iletişim kurularak ihtiyaçlar belirlenmiş ve bu ihtiyaçlar yardım tırlarımızla giderilmeye çalışılmaktadır.

Eğitim Bir Sen ve diğer tüm sendikalarımızla, sorumluluk bilinciyle taşın altına elimizi koymuş ve bu sorumluluğu yerine getirmek için çalışmaktayız. Gerekli ihtiyaçların çözümü için, tüm üyelerimizin desteğiyle afet bölgesinde bulunan kardeşlerimizin acılarını bir nebze azaltabilmek niyetiyle yardım ve dayanışma çalışmalarımız artarak devam edecektir.” Haber Merkezi

Editör: Seçkin