Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği deprem bölgesinde yaraları bir nebzede olsa sarabilmek adına yardım kampanyası düzenledi.

Memur-Sen Genel Merkezi tarafından yapılan görev dağılımı kapsamında Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği deprem bölgesine ilk etapta bir TIR dolusu atkı, bere, çorap ve eldivenden oluşan yardım malzemeleri gönderecek.

Görünen o ki bu süreç 3-5 günde bitecek bir süreç değil uzun soluklu bir süreç diyerek yaptıkları yardımların devam edeceğini belirten Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, konuşmasına şöyle devam etti:

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

“1000 yıllık Anadolu Türk Tarihi içerisindeki yaşadığımız en büyük felaketlerden birini yaşıyoruz. Öncelikle milletimizin başı sağolsun. Böylesi felaketler Türk Milletinin bir kez ne kadar büyük bir millet olduğunu görmemiz açısından da çok güzel örneklerle dolu olduğunu görüyoruz. Deprem felaketinin olduğu ilk andan itibaren Memur-Sen Genel Merkezimiz felakete uğrayan 10 ilimizi geride kalan 71 ilimize bölüştürerek her ile 7 il taksimatı yaparak biran önce gerekli hazırlıkların yapılmasını sağladı. Genel Merkezimiz her ile farklı görev verdi. Bu doğrultuda Zonguldak’tan Adana bölgesine ulaştırılmak üzere bizden istenen atkı, bere, çorap ve eldivenden oluşan yardım malzemelerini hazırlayarak yardım bölgesindeki depremzedelerimizin yaralarını bir nebzede olsa sarmaya çalışıyoruz.

ARKADAŞLARIMIZ ELLERİNDEN GELEN YARDIMI YAPMAYA GAYRET EDİYOR

Memur-Sen milletin sesidir. Milletin sesi olma noktasında da milletimizin darda düştüğü noktada bizim için sendikacılığımızdan önce milletimize hizmet etmek gelir. Aslında yapılan yardımı dillendirmek istemiyorum sadece basın mensupları arkadaşlarımız yaptığımız çalışmayı görüp sorduğu için söylüyorum. Bu konu reklam yapılacak bir konu değil sadece insani manada üyelerimiz, arkadaşlarımız çalışıyorlar ve ellerinden gelen yardımı yapmaya gayret ediyorlar. Bir yerde oluşturduğumuz depoda yardım kolilerini hazırlıyorlar. İnşallah Cuma akşamı ayarladığımız TIR’a kolilerimizi yükleyip Adana ilimize doğru yola çıkacağız. Orada da yardım kolilerinin dağıtımında bulunacağız.

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Görünen o ki bu süreç 3-5 günde bitecek bir süreç değil uzun soluklu bir süreç. İnşallah bu yardımlarımız devam edecek. Üyelerimizi, hemşerilerimizi, dostlarımızı bu depremin yaraları sarılana kadar yardımcı olmaya davet ediyoruz. Bu kapsamda bir haftalık ek dersimizden tutun maaşımızın yarısını vermeye kadar süreç içerisinde kampanya başlatacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin