Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinasyonu ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Matematik Seferberliği Scientix Projesiçalıştayı gerçekleştirildi.

YKS başvuruları  bugün sona eriyor YKS başvuruları bugün sona eriyor

Science (Fen), Technology (Teknoloji ), Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) kelimelerinin baş harflerinden oluşan ve öğrencilerin hayatlarında kullanabilecekleri bilgi ve uygulamaları sunarak anlamlı bir öğrenme amaçlayan STEM kapsamında 6-9 Haziran tarihleri arasında Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinasyonu ile Zonguldak  İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Matematik Seferberliği Scientix Projesi” çalıştayı gerçekleştirildi.

6-9 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Matematik Seferberliği Scientix Projesi” çalıştayının Zonguldak Çalıtay Koordinatörlüğü Mehtap Öz, eğitmenliği ise Dr. Tunç Erdal Akdur ve Dr. İpek Saralar Aras tarafından yapıldı.

100 öğretmenin katıldığı “Matematik Seferberliği Scientix Projesi” çalıştayına 3. Guruptan katılan ve proje ismi “Su Kumbarası” olan ekip; Esma Filizdal Hamzaçebi, Hüseyin Hatıl, Gökçe Aksu, Engin Kayakeser, Sinem Nur Telli, Serhat Dindaş, Tugay Yılmaz öğretmenden oluştu.

Çalıştaya katılan öğretmenlere sertifikaları Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan tarafından verildi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

çalıştay (7)çalıştay (4)çalıştay (3)çalıştay (2)çalıştay (1)

Editör: Seçkin