81 ilde operasyon! 2 bin 840 kişi yakalandı 81 ilde operasyon! 2 bin 840 kişi yakalandı

Ulusal basında yer alan habere göre Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ödenen idari para cezalarının geri ödenmeyeceğine ilişkin madde iptal edildi. Böylece ödenen cezaların geri alınmasının yolu açıldı.

Milliyet.com.tr/ Corona virüs pandemisi döneminde kesilen cezalara ilişkin Anayasa Mahkemesine yapılan itirazın karar metni Resmi Gazete'de yayımlandı.

Anayasa Mahkemesi kararında, "...tahsil edilmiş olan idari para cezaları iade edilmez." ibaresinin Anayasa'ya aykırı olduğuna ve iptaline karar verildiği belirtildi.

Böylece, pandemide ödenen maske takma zorunluluğu ve diğer yasaklara ilişkin idari para cezalarını ödeyenlerin ödedikleri tutar geri iade edilecek. (Haber merkezi)

Valilik seçim günü yasaklarını duyurdu; içki ve silah yasak Valilik seçim günü yasaklarını duyurdu; içki ve silah yasak

Resmi plakalı ilk yerli ve milli araç olan TOGG Zonguldak Belediyesi’nde Resmi plakalı ilk yerli ve milli araç olan TOGG Zonguldak Belediyesi’nde

Yeni yaşamlarına giderken, feci bir kaza sonucu tüm aile yok oldu Yeni yaşamlarına giderken, feci bir kaza sonucu tüm aile yok oldu

Otobüs alev alev yandı! Otobüs alev alev yandı!

Editör: Murat Barutçu