Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk ve Kültür Festivali ünlü sanatçıları ağırlıyor. Kültür ve sanat etkinlikleriyle büyük ilgi gören festivalde Mary Jane sahne aldı. Yurtdışından, Türkiye'nin değişik illerinden ve Zonguldak'tan Kdz. Ereğli'ye akın eden on binlerce vatandaş adeta müziğe doydu. Genç sanatçılar Kdz. Ereğli'de muhteşem bir gece yaşattı.

Mary Jane Müzik Grubu üyeleri Begüm Yiğit, Arda Atılgan, İlker İnce ve Ömer Yiğit festivalde sahne aldı. Marj Jane üyeleri yaklaşık 2 saat sahne performansı sergiledi. Konserde konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "Grubun müzik kabiliyetiyle onları burada görmek bizim için büyük bir şeref olacaktı. Hoşgeldiniz Mary Jane grubu" diyerek sanatçıları selamladı. Başkan Posbıyık, on binlerle birlikte Ereğli'nin il olması için tezahüratta bulundu. (İHA)

Fatura emekliye çıktı! Türkiye şokta! Fatura emekliye çıktı! Türkiye şokta!

Emekli maaş zammı belli oldu! İşte en düşük emekli maaşı... Emekli maaş zammı belli oldu! İşte en düşük emekli maaşı...

Fotoğraf çektirirken 13 yaşındaki çocuğu öldürdü Fotoğraf çektirirken 13 yaşındaki çocuğu öldürdü

Dolmuş ücretlerine beklenen zam geldi! Dolmuş ücretlerine beklenen zam geldi!
AW930040_06

TOKİ’den Ereğli’ye 108 konut TOKİ’den Ereğli’ye 108 konut

Sakarya’da dehşete düşüren görüntüler Sakarya’da dehşete düşüren görüntüler

Husumetlisini konuşmak için çağırdı; Tartışma çıkınca kurşun yağdırdı Husumetlisini konuşmak için çağırdı; Tartışma çıkınca kurşun yağdırdı

 

Editör: Murat Barutçu