Milli Eğitim Bakanlığı döneminden sonra 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Ordu birinci sıra Milletvekili seçilen ve iki dönem Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Mahmut Özer, Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesine  kendi koleksiyonundan 26 koli kitap bağışladı..

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi   Rektörlüğü döneminde, kütüphanenin  kaynak sayısını arttırmak amacıyla bağışçılara hizmet ödülü vererek teşvik eden Özer’in bağışladığı kitaplar,  kendi döneminde yapılan Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi’ne ulaştı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz ile birlikte Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi’ne ziyarette bulunarak, Özer’in kütüphaneye bağışladığı kitapları inceledi.

LGS başvurusunda son gün! LGS başvurusunda son gün!

Eserlerin Üniversite için çok değerli olduğunu ifade eden Rektör   Özölçer, Prof. Dr. Mahmut Özer’in gerek Üniversite  Rektörlüğü gerek Milli Eğitim Bakanlığı döneminde Üniversitemize kıymetli katkılar sunduğunu ve sunmaya da devam ettiğini vurguladı.

Üniversiteye her daim destek olan Özer’e teşekkürlerini sunan Rektör Özölçer, Kütüphane ve Dök. Daire Başkanı Osman Demir’e, bağışlanan kitapların katalog kayıtlarının yapılarak bir an önce okuyucularla buluşturulması talimatını verdi. (Haber: Şaban YILMAZ)

Sara hastası vatandaş ikinci kattan düştü! Sara hastası vatandaş ikinci kattan düştü!

Tek katlı müstakil evde tüp patladı 2 yaralı Tek katlı müstakil evde tüp patladı 2 yaralı

Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı! Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı!

Kereste fabrikasında yangın Kereste fabrikasında yangın

Editör: Murat Barutçu