Devrek’in tanınmış simalarından İlhan Malkoç- Songül Saraç’ın kızı Övgü ile Necdet-Gülsen Başoğlu’nun oğlu Abdullah Başoğlu  hafta sonu  River Mill Park Hotel’de  düzenlenen muhteşem düğün töreniyle  hayatlarını birleştirdiler.

Övgü ile Abdullah’a yapılan muhteşem düğününe, Zonguldak’ın (Devrek-Gökçebey-Çaycuma)  seçkin  aileler  iş dünyası , siyasetçiler, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri, esnafların yanı sıra çok sayıda  seçkin konuklar katıldı.

İlhan Malkoç- Songül Saraç - Necdet-Gülsen aileleri Övgü ile Abdullah’ın düğününde katılan davetlilerle yakından ilgilendiler.

Rivermill Park Hotel düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde  müzik orkestrasının  seslendirdikleri birbirinden güzel  şarkılar oyun havaları ve danslarıyla   Övgü ile Abdullah’ın muhteşem düğününe katılan davetliler saatlerce doyasıya  kadar eğlendi.

Övgü ile Abdullah’ın düğününe katılan davetliler takı töreninde heyecanlı anlar yaşandı. Genç çifte hediyelerini  takdim eden konuklar  mutluluklar dilediler.

Genç çiftler-Övgü ile Abdullah’ın düğününde Müzik orkestrası  yemekli ve yaş pastalı  zengin menüsüyle davetlilere ikram edildi.Konuklar gece boyunca doyasıya kadar eğlendiler.

Gelin ve damadın mutlulukları gece boyunca gözlerden okundu.

Şafak Gazetesi Ailesi olarak  Saraç ve Başoğlu Ailesine hayırlı olsun , Genç çiftlerimiz Övgü ile Abdullah’a bir  ömür boyu  mutluluklar dileriz. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi