Hakem camiasının bu birlikteliğe çok ihtiyacı var... İftarla sınırlı kalmasın! Hakem camiasının bu birlikteliğe çok ihtiyacı var... İftarla sınırlı kalmasın!

Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı

Süper Amatör Ligde, Alaplı Belediyespor’un şampiyonluğuyla tamamlanan 2022-2023 sezonu Play-Off heyecanıyla devam edecek. Puantaj cetvelini 2 ila 5’inci sırada bitiren Ereğli Akınspor (59), Kilimli Belediyespor (53), Mavi Şimşekspor (47), Çaydeğirmeni Belediyespor’un (37) katılımıyla oynanacak Play-Off 9 Nisan Pazar günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu ve Şehit vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’ndaki maçlarla başlayacak.

Sezon başında açıklanan eşleşme anahtarına (2-5, 3-4) göre gerçekleşen eşleşmeler doğrultusunda, Ereğli Akınspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor ve Kilimli Belediyespor ile Mavi Şimşekspor Play-Off yarı finalinde karşı karşıya gelecek.

Yarı final müsabakaları çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılıklı maçlar neticesinde ikili averajda üstünlük sağlayan takımlar finale yükselecek.

Çift maç usulü finalde de geçerliliğini koruyacak. Netice itibariyle Play-Off birincisi olan takım, Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçı oynamaya hak kazanacak.

Play-Off birincisinin Play-Out’taki rakibi, 16 Nisan’da sona erecek Bölgesel Amatör Lig’in ardından belli olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ