Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor, lider Galatasaray’la karşı karşıya gelecek. Eflatun-Beyazlı dişi kramponlar, 20 puan önünde yer alan sarı-kırmızılı rakibini 10 Aralık Pazar günü Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda konuk edecek.

GALATASARAY’DA İKİ EREĞLİLİ

Süper Ligde bu sezon fırtına gibi esen Galatasaray’ın kadrosunda Ereğlili iki yıldız yer alıyor. Ereğli doğumlu olan ve  futbola Ereğli Belediyespor’un altyapısında başlayarak Milli takıma kadar yükselen Ebru Topçu ile Berna Yeniçeri, uzun yıllar top koşturdukları Beyçayırı sahasına bu kez konuk olarak çıkacak.

MAÇIN HAKEMİ ANKARA’DAN

Ereğli Belediyespor-Galatasaray arasındaki mücadeleye, Ankara bölgesinden bölgesel kadın hakem Tuğba Üçüncü atandı. Üçüncü’nün yardımcılıklarını yine Ankara bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler Ömer Faruk Uyar ile Mert Tekgül yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Ankara bölgesinden bölgesel hakem Abdurrahman Faruk Avşar.

Pazar günkü karşılaşma öncesi ev sahibi Ereğli Belediyespor 13 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Konuk Galatasaray ise 33 puanla lider konumda.

Öte yandan, Ereğli Belediyespor Galatasaray’ın ardından 17 Aralık Pazar günü Beşiktaş’ın konuğu olacak.

SPOR SERVİSİ

ereğli gs

Editör: Hüseyin EKİNCİ