Ortalık toz duman ! Ortalık toz duman !

Düzce Haber – Düzce Belediyesi, turizm alanlarının yeniden düzenlenmesi ve tanıtılması için Kurugöl'ü de projeye dahil etti. Daha önce birçok süper lig takımının ilgisini çeken Kurugöl için Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu ile protokol imzalandı.

Kurugöl, uzun süredir birçok süper lig takımının ilgisini çekmiş ancak kimse tarafından satın alınamamıştı. Şimdi ise Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu ile yapılan protokol sayesinde Kurugöl, Düzce Belediyesi'nin yönetimine geçti. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce'nin turizm destinasyonlarını canlandırmak ve ilin turistik bölgelerini yeniden düzenleyerek turizmde güçlü bir hamle yapmak amacıyla Samandere ve Aydınpınar Şelalelerinin ardından atıl durumdaki Kurugöl'ü de turizme açmak için çalışmalara başladı. İlk adım olarak Kurugöl'ü Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan kiralayan Başkan Özlü, imzalanan protokolü Aydınpınar şelalesinde teslim aldı.

Düzce Belediyesi, Kurugöl'ün 32 dönümlük alanını kiralayarak buraya konaklama ve restoran alanları yapmak için çalışmalara başladı. İzinlerin alınmasının ardından çalışmaların kısa süre içinde başlayacağı ve Kurugöl'ün Düzce turizmine kazandırılacağı belirtiliyor. İHA

Ortalığı birbirine katan alkollü şahsa meydan dayağı Ortalığı birbirine katan alkollü şahsa meydan dayağı

Kapkaççılar sokağa girince hayatının şokunu yaşadılar! Kapkaççılar sokağa girince hayatının şokunu yaşadılar!

Belediye Başkanı hayatını kaybetti! 10 gündür yoğun bakımdaydı! Belediye Başkanı hayatını kaybetti! 10 gündür yoğun bakımdaydı!

Galatasaraylı eski futbolcunun transferi bitti! Futbolseverlere büyük sürpriz oldu Galatasaraylı eski futbolcunun transferi bitti! Futbolseverlere büyük sürpriz oldu

Editör: Virda Şahin