Almanya Türk Federasyonu Başkanı Çetin Çolak, Zonguldak'taki Bilali Habeş Camii Kur'an kursuna giden çocuklara kahvaltı programı düzenledi. Başkan Çolak, çocuklara kuran öğreterek ve Ülkü Ocaklarını tanıtarak onların dini, milli, tarihi ve kültürel değerlerini öğrenmelerini ve bu değerlere sahip çıkmalarını sağlamak istedi. Çolak, çocukların gülen yüzleri ve mutlu hallerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Çolak, açıklamalarında şunları söyledi:

"Çocuklarımızın dini, milli, tarihi ve kültürel değerlerini öğrenmelerini ve bu değerlere sahip çıkmalarını sağlamak bizim için çok önemli. Bu değerleri onlara öğreterek onların kalbinde yer kazanmak ve yüzlerinde ki gülücük olmak bize mutluluk veriyor. Bu tür etkinliklerde çocuklarımızın sevilmesi ve mutlu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Bu etkinliklerde bizden desteklerini esirgemeyen iş adamlarımıza da teşekkür ediyoruz."

Başkan Çolak, Almanya Türk Federasyonu ve Ülkü Ocakları olarak her zaman bu tür etkinliklere destek vereceklerini ve çocuklara sahip çıkacaklarını söyledi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-08-11-at-12.30.39WhatsApp-Image-2023-08-11-at-12.30.39-(2)

WhatsApp-Image-2023-08-11-at-12.30.39-(1)

Şahinler göz açtırmıyor Şahinler göz açtırmıyor

WhatsApp-Image-2023-08-11-at-12.30.40

Liman işçisi ölü bulundu! Liman işçisi ölü bulundu!

Malatya’da orta büyüklükte deprem! Malatya’da orta büyüklükte deprem!

Emekli öğretmen erik ağacından düşerek öldü Emekli öğretmen erik ağacından düşerek öldü

Esnaflar alınan karara tepkili:  ‘Vali bey gider ayak bizi öcü gibi gösterip sıkıntıya soktu' Esnaflar alınan karara tepkili: ‘Vali bey gider ayak bizi öcü gibi gösterip sıkıntıya soktu'

Editör: Murat Barutçu