WhatsApp-Image-2023-10-13-at-17.21.11

İşsizdi, kuradan ismi çıktı! İşsizdi, kuradan ismi çıktı!

Zonguldak Haber – Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)’na alınacak 1500 kişi için kuralar bugün Site Spor Salonu’nda çekildi. Zonguldak’ın yakından tanıdığı Cem Saygı da kuralardan adı çıkanlar arasında yer aldı. 
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak'ta 1500 kişilik işçi alımı için düzenlenen kura çekimini Site Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Salon, katılımcılarla doluydu ve kura çekimi sırasında heyecan doruktaydı. Kura çekimine başvuranlar arasında, Ereğli Belediye Başkan Adayı ve Memleket Partisi 5. Sıra Milletvekili Adayı Cem Saygı da bulunuyordu. Cem Saygı, şanslı isimler arasından seçildi.
Genel seçimler öncesinde yaptığı ilginç dans performansları ile Türkiye gündemine damga vuran Cem Saygı, adının kuradan çıkmasının ardından büyük bir sevinç yaşadı. Saygı öte yandan, kuradan isminin çıkmasının ardından belediye başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. 
Heyecanını gazetecilerle paylaşan Cem Saygı, “Milletvekili adaylığından çekildim, şu an TTK kurasından çıktım daha mutluyum. İleride de inşallah belediye başkanlığına aday olacağım.” dedi.Haber: Fadime Yılmaz ELMA

WhatsApp-Image-2023-10-13-at-17.20.55

Deniz Yavuzyılmaz defalarca uyarmıştı! Dediği oldu! Deniz Yavuzyılmaz defalarca uyarmıştı! Dediği oldu!

Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi

GMİS’ten ‘Yabancı uyruklu’ açıklaması’ Söyledik ama anlatamadık” GMİS’ten ‘Yabancı uyruklu’ açıklaması’ Söyledik ama anlatamadık”

TTK işçi alımı kura çekimi canlı yayın! TTK işçi alımı kura çekimi canlı yayın!

Editör: Virda Şahin