Birinci Amatör Küme takımlarından Kozlu Merkez Topbaşıspor, isim değişikliğine gitti. Kulüp, 2021-2022 futbol sezonundan itibaren Maden İşçileri Topbaşıspor ismiyle mücadele edecek.

Kozlu’da, 1993 yılında kurulan Merkez Topbaşıspor, 1.5 yıllık pandemi arasının ardından başlayacak futbola yeni ismiyle giriş yapacak. 28 yıllık geçmişe sahip olan amatör küme takımı, genel kurulda ismini Maden İşçileri Topbaşıspor olarak değiştirdi. Üyelerinin büyük bir çoğunluğu Kozlu Maden Ocağı’ndaki emektar maden işçilerinden oluşan kulüp, isim değişikliyle maden işçilerine olan vefasını gösterdi. Camia ve tüm maden işçilerinin takdirini kazanan kulüpteki değişim, yeni sezonda sahaya başarı olarak yansıyacak.

6 Kasım’da başlayacak 2021-2022 futbol sezonunda mücadele edeceği Birinci Amatör Küme’de, maden işçilerini temsil edecek Kozlu ekibi, lige katılım ücretini Türkiye Futbol Federasyonu ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hesabına yatırdı.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, “Maden İşçileri Topbaşıspor ailesi olarak lige katılım bedelimizi yatırdık. Maden işçilerinin ve mahallemizin takımı olarak bu sezon Birinci Amatör Küme’de mücadele edeceğiz. Tüm takımlarımıza kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçirmek nasip olsun” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi