Zonguldak'ta sezonunda kariyerini Bölgesel Amatör Ligde sürdürecek. 28 yaşındaki tecrübe, 7’nci bölge 2. grup takımlarından Çankırı Kurşunlu Belediyespor ile anlaşmaya vardı. Kesin anlaşmanın sağlanması üzerine Çankırı ekibi, yeni transferin lisans işlemlerini başlattı.

Uzun futbol kariyerinde 68 Yeni Aksaray, Mamak FK, TİGEM Spor, Uşakspor, Yalovaspor, Kastamonuspor, Turhalspor, Yenimahallespor, Polatlıspor, 1926 Bulancakspor, Kozlu Belediyespor, Sorgun Belediyespor, Kahraman Kazan Belediyespor, Alaplı Belediyespor, Pütürge Belediyespor, Yenidoğanspor ve 1926 Polatlı Belediyespor olmak üzere 17 farklı kulüpte forma giyen ve söz konusu bu takımlarda büyük deneyimler kazanan Emre, bu deneyimlerini 17 Nisan’dan itibaren Kurşunlu Belediyespor’un başarısı için harcayacak.

Zonguldaklı olmasına rağmen kariyerinin büyük bir bölümünü il dışında geçiren, memleketinde sadece 2016 yılında Kozlu Belediyespor, 2018 yılında Alaplı Belediyespor formaları terleten tecrübeli oyuncu, 2020-2021 sezonunda yine il dışında Zonguldak’ı temsilen meşin yuvarlak peşinde koşacak.

Tecrübesiyle Kurşunlu Belediyespor’a güç katacak olan Zonguldaklı futbolcunun hedefi, Çankırı ekibiyle şampiyonluk sevinci yaşamak.

Emreli Kurşunlu Belediyespor, sezonun ilk haftasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri’yle karşılaşacak. Gruptaki diğer maçlarda Taşköprüspor-1074 Çankırıspor ve Boyabat 1868 Spor-Gerze Belediyespor karşı karşıya gelecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi