Pusuya düşürülen genç 3 kurşunla öldürüldü! Pusuya düşürülen genç 3 kurşunla öldürüldü!

Köyde çıkan yangında 3 ev alevlere teslim oldu Köyde çıkan yangında 3 ev alevlere teslim oldu

Kastamonu Haber –  Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, köy muhtarlarını tarım teşvikleri konusunda bilgilendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Tosya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen "Tarım Alanındaki Teşvikler" başlıklı bilgilendirme toplantısı, ilçeye bağlı köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Tosya Ziraat Odası Başkanı Kadri Eken, "Köylerimizde özellikle çeltik tarımı ve besicilik gibi alanlarda aktif bir şekilde faaliyet gösteren vatandaşlarımız bulunmaktadır. Kendi imkanlarıyla üretim yapıyorlar. Bugün burada, 2023-2024 yılları içerisinde devletimizin tarım sektörüne yönelik sağladığı teşvikleri ve ihtiyaç duyulan yatırımlar ile üretim konularını paylaşarak bilgi vereceğiz. Umuyoruz ki bu toplantı, köylerimizin tarımsal alanda daha da olumlu bir gelişim kaydetmesine katkı sağlar" şeklinde konuştu.

Toplantının devamında, Tosya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Ziraat Mühendisi Ekrem Topaç, katılımcı köy muhtarlarına tarım teşvikleri hakkında detaylı bilgi sunumunda bulundu. Toplantı, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi. İHA

Kaymakamlık tarafından yasak geldi! Kaymakamlık tarafından yasak geldi!

Kent ormanında buluştular Kent ormanında buluştular

Ziraat Mühendisi trafik kazasında hayatını kaybetti! Ziraat Mühendisi trafik kazasında hayatını kaybetti!

AW005151_01

AW005151_02

Editör: Virda Şahin