Kaymakamlık tarafından yasak geldi! Kaymakamlık tarafından yasak geldi!

Genç kadını ölümün kıyısından çekip aldı Genç kadını ölümün kıyısından çekip aldı

Denizli Haber - Denizli'nin Serinhisar ilçesinde sabah saatlerinde işe gitmek üzere aracına binen genç, kimliği belirsiz saldırganlar tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 07.20 civarında Serinhisar ilçesine bağlı Aşağı Mahallesi'nde meydana geldi. Leblebici olarak çalışan 25 yaşındaki Kemal Akköse, işe gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra aracına bindiği esnada farklı yönlerden gelen kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına maruz kaldı. Evinden çıktığı anda pusuya düşürülen ve çapraz ateş sonucu kurşunların hedefi haline gelen Akköse, başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Kanlar içinde aracının direksiyonunda çöken Akköse'ye saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyarak dışarı çıkan mahalle sakinleri, Akköse'nin araç içinde hareketsiz halde kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik gücü ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri yaptıkları incelemede genç adamın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Akköse'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken, kaçan saldırgan ya da saldırganların yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca, hayatını kaybeden Kemal Akköse'in geçen yıl yaşanan ve iki gencin vurulduktan sonra kuyuya atıldığı cinayetin faili olarak tutuklu bulunan Mustafa Akköse'nin kardeşi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. İHA

Kent ormanında buluştular Kent ormanında buluştular

Ziraat Mühendisi trafik kazasında hayatını kaybetti! Ziraat Mühendisi trafik kazasında hayatını kaybetti!

Şehidimiz için taziye mesajı Şehidimiz için taziye mesajı

AW005101_01

Editör: Virda Şahin