AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu, Cuma namazını Mithatpaşa Mahallesi'ndeki Aziziye Camii'nde eda etti.

Namazın ardından İl Genel Meclisi Üyesi Cemalettin Akyol ile birlikte Aziziye Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden Köroğlu, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi.

"Gönül gönüle kurduğumuz sohbetler yol gösteriyor"

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Köroğlu, vatandaşlarla kurulan samimi diyalogların kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Gönül gönüle kurduğumuz her sohbet, bizlere yol gösteren en kıymetli rehberdir." ifadelerini kullandı.

Esnafa bereketli kazanç temennisi

Gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Köroğlu, tüm esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.

Zonguldak’ta Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Yarıştı
Zonguldak’ta Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Yarıştı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: BÜLTEN