Afgan ailenin endişeleri artıyor: Bu kez onlar da öldürülebilir! Afgan ailenin endişeleri artıyor: Bu kez onlar da öldürülebilir!

Zonguldak'ta yıllarca köprü altında esnaflık yapan ve Fevkani Köprüsünün dayanıksız oladiig gerekçesiyle Elmas Park'a taşınan Kazım Eroğlu, yılbaşından sonra hareketliğin daha da artacağını söyledi.

 AVM geleceğinin güzel gördüğünü ifade eden Aydın, "Köprü altından geldik, orası da güzeldi ama burasıda iyi olacak. Halk buraya alışacak. Az bir zaman var. Yılbaşından sonra buranın güzel olacağını düşünüyorum. Ben önümü kapalı görmüyorum, açık görüyorum.

Bizi tanıyan vatandaş zaten geliyor. Bu AVM’nin verdiği bir sirkülasyon olacak. Bu sirkülasyon olduğu zamanda AVM çalışacak. Üst kattaki yemek yerlerine vatandaş gelirse daha güzel olacak. Burası AVM şartlar artık eskisi gibi değil gençler artık AVM’lere koşuyor. Bizde bu duruma uygun bir şeyler yapacağız. Buraya göre İstanbul’dan ona göre ürünlerimizi alacağız. Vatandaşa hizmet vereceğiz. Ama okul olarak biliyorsunuz Zonguldak’a güzel hizmetler ettim, evlatlarıma güzel hizmetler ettim bundan sonrada soluğum çıkıncaya kadar devam edeceğim" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-11-15-at-14.14.31-(3)

Şirin'den ilkokul ve ortaokul mezunlarına çağrı Şirin'den ilkokul ve ortaokul mezunlarına çağrı

WhatsApp-Image-2023-11-15-at-14.14.31-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-15-at-14.14.31-(2)

Zonguldak’ta acı olay! Kayalıklara düşerek hayatını kaybetti Zonguldak’ta acı olay! Kayalıklara düşerek hayatını kaybetti

Kilimli yurdunda neler oluyor? Öğrenci ölümden döndü! Kilimli yurdunda neler oluyor? Öğrenci ölümden döndü!

İnfaz Koruma Memuru kaza geçirdi! Durumu ağır... İnfaz Koruma Memuru kaza geçirdi! Durumu ağır...

Editör: Murat Barutçu