8. Uluslararası Piyano Festivalinde Düzce’yi temsil etti 8. Uluslararası Piyano Festivalinde Düzce’yi temsil etti

Düzce Haber – Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Düzce’de bir vatandaş kaçan koçu yakalamak isterken, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı! Kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı!

Düzce'de bayram namazının ardından kurban kesmek için kolları sıvayan acemi kasaplar, çok geçmeden soluğu acil servislerde aldı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin acil servisine gelen acemi kasaplardan kimisi bıçakla elini ve kolunu keserken kimisi de hayvanın boynuz darbesiyle yaralandı. Gölyaka Sarıdere köyünde de kaçan koçu yakalamaya çalışan İsmail Yılmaz, ayağından aldığı yara ile hastaneye gitti.

Metronun kapısına sıkıştırıp darp etti! Sebebiyse pes dedirtecek! Metronun kapısına sıkıştırıp darp etti! Sebebiyse pes dedirtecek!

Tedavisinin ardından tekrar köye dönüp koçun kesimini yapacaklarını belirten Yılmaz, “Köyde koç kaçıyordu. Kaçmasın diye üzerine atladım. Hayvan hareketle beni düşürdü. Sonuç bu şekilde oldu. Tedavimizi olduk. Şimdi tekrar gidiyoruz, hayvanın kesimini yapacağız. Herkesin bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, sabah saatlerinden itibaren Düzce’de hastanelere 32 acemi kasap başvurdu. İHA

Etkili iletişimin temeli dinlemek Etkili iletişimin temeli dinlemek

Devlet desteğiyle çiftçilerin ürünlerinin hasar görmesi önleniyor Devlet desteğiyle çiftçilerin ürünlerinin hasar görmesi önleniyor

AW924257_01

AW924257_04

AW924257_05

AW924257_03

AW924257_02

Editör: Virda Şahin