Kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı! Kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı!

Düzce Haber – Lise öğrencisi Nehir Taşlı Düzce'de bir ilki başardı. İzmir’de düzenlenen 8. Uluslararası Piyano Festivalinde Müzikalite ve Müzikal Dinamikler Başarı ödülünün sahibi oldu.

Metronun kapısına sıkıştırıp darp etti! Sebebiyse pes dedirtecek! Metronun kapısına sıkıştırıp darp etti! Sebebiyse pes dedirtecek!

Küçük yaşlardan itibaren piyona çalan genç yetenek Nehir Taşlı, Düzce’de ilk piyano resitalinin ardından İzmir’de düzenlenen 8. Uluslararası Piyano Festivalinden başarı ile döndü. Evinin bahçesinde piyanosu ile ilk konserini davetliler huzurunda veren genç yetenek Bahçeşehir Koleji öğrencisi Nehir Taşlı, İzmir’de düzenlenen 8. Uluslararası Piyano Festivalinde Düzce’yi temsil etti.

Devlet desteğiyle çiftçilerin ürünlerinin hasar görmesi önleniyor Devlet desteğiyle çiftçilerin ürünlerinin hasar görmesi önleniyor

Nehir Taşlı, Mozart Akademi 8. Uluslararası Piyano Festivaline katılarak göstermiş olduğu başarılı performans sonucunda jüri kurulu tarafından Müzikalite ve Müzikal Dinamikler Başarı ödülü ile takdir edilmeye uygun görüldü. Festivalde büyük beğeni kazanarak alkış alan genç yetenek Nehir Taşlı, piyano çalmayı çok sevdiğini ve kendisini bu güne kadar destek veren başta ailesi ve Öğretmeni Bağde Yılmaz’a ve ailesine teşekkür etti. İHA

Motosiklet aniden yola çıkan köpeğe çarptı! Motosiklet aniden yola çıkan köpeğe çarptı!

“Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta “Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta

AW924246_01

AW924246_02

Editör: Virda Şahin