2. Lig Kırmızı grupta, 9 Nisan Pazar günü Kocaelispor’un ev sahipliği yapacağı Kocaelispor-Zonguldak Kömürspor maçı, rakip Kocaelispor'un bir maçlık cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak. Karşılaşmaya, Zonguldak Kömürspor taraftarı kontenjan dahilinde alınacak.

65 puanla lider Kocaelispor ile 44 puanla 8’inci Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak 31’inci hafta maçı öncesi, ev sahibi Kocaelispor’da sürpriz gelişme yaşandı.

Bu sezon 5. kez çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve bu nedenden ötürü bir maç seyircisiz oynama cezası alan Kocaeli ekibi, cezasını Pazar günü Zonguldak Kömürspor’la oynayacağı maçta çekecek.

Süper Amatör Lig Play-Off maçına 3. Lig hakemi! En son Alanya-Orduspor 1967 maçını yönetti Süper Amatör Lig Play-Off maçına 3. Lig hakemi! En son Alanya-Orduspor 1967 maçını yönetti

33 kişilik Kocaeli Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya, sadece Zonguldak Kömürspor taraftarı alınacak. Kontenjan dahilinde belirlenecek sayı, Kocaelispor Kulübü tarafından Cuma gününe kadar Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne bildirilecek. Belirlenen sayı kadar taraftar, maç günü kendilerine ayrılan bölümden maçı takip edebilecek.

HÜRFİKİR'E CEZA

Öte taraftan,  Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, 29 Mart’ta deplasmanda oynanan Kastamonuspor maçında hakeme yönelik hakaret nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 6 bin TL para cezası aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ