81 ilde operasyon! 2 bin 840 kişi yakalandı 81 ilde operasyon! 2 bin 840 kişi yakalandı

Iğdır Haber - Iğdır’da dün iki grup arasında kız meselesinden dolayı çıkan kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Samur (51) hayatını kaybetti.

Iğdır’da aralarında kız meselesi yüzünde husumet olan iki grup, perşembe akşamı Söğütlü Mahallesi'nde bulunan bir asker uğurlama gecesinde karşı karşıya geldi. Burada iki grup arasında başlayan tartışma birden kavgaya dönüştü. Vatandaşların araya girmesi ile kavga son buldu. Dün öğle saatlerinde aynı grup Söğütlü Mahallesi Mevlânâ Sokak'ta karşı karşıya geldi. Burada iki grup; sopa, bıçak, taş, kesici aletler ile birbirine saldırdı. Kavgada Mehmet Samur (51) aldığı bıçak ve sopa darbeleri ile ağır yaralandı. Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Samur, hemen ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakıma kaldırılan Samur, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Olayı öğrenen Samur’un akrabaları hastanede sinir krizi geçirdi. Güvenlik güçleri; hastane, iki grubun evlerinin bulunduğu mahallede ve çarşı merkezinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Samur’un cenazesi Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Samur’un cenazesi otopsi sonrası ailesi ve akrabaları tarafından alınarak Iğdır Asri mezarlığına defnedildi. Olayla ilgili 20 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, kavgada yaralanan 4 kişinin ise tedavisi devam ediyor. İHA

AW880464_03AW880464_04AW880464_01

Çalışanını taciz eden iş insanı partiden uzaklaştırıldı Çalışanını taciz eden iş insanı partiden uzaklaştırıldı

Nefes'in şüpheli ölümü mütalaa açıklandı Nefes'in şüpheli ölümü mütalaa açıklandı

Denize düşen adam hayatını kaybetti Denize düşen adam hayatını kaybetti

Editör: Virda Şahin