Yere düşen av tüfeği katili oldu! Yere düşen av tüfeği katili oldu!

Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan Zonguldak’ın başarısının arttığını söyledi

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve beraberindekiler, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Aldoğan, burada yaptığı açıklamada son 3 yılda Zonguldak’ta başarı oranının arttığını söyledi.

Öte yandan Başkan Akbıyık’a tablo da hediye edildi.

Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının 115’inci yılı nedeniyle ZGC’yi ziyaret etti. Aldoğan’ı, Başkan Derya Akbıyık ve gazeteciler karşıladı. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Aldoğan; “24 saat değil daha fazla çalışıyorsunuz. Vatandaşın bilgi alma hakkını siz aracılıkla yapıyorsunuz. Yoğun bir aileniz var. Yaptığınız meslek çok büyük fedakarlık gerektiriyor gerçekten, iyiki varsınız diyorum.” dedi.

ZONGULDAK BAŞARI ORANINI ARTIRDI

Asıl beyaz önlüklüler Asıl beyaz önlüklüler

YKS ve LGS sonuçları hakkında da konuşan Aldoğan, Zonguldak’ın son 3 yılda başarı oranını artırdığını söyledi. Aldoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün LGS açıklandı. Bazı yavrularımızın üzgün olduğunu duyduk. İkinci tercih hakları var, hiç üzülmesinler. Şimdi ikinci süreç başladı. Velilerimiz yavrularımızın tanında olsunlar. YKS sonuçlarında da ilk binde plan ciddi saygıda öğrencimiz var. Gençlerimizi biz ana okulunda alıp lise sona kadar yanlarında oluyoruz. Onlara güç vermek ve güvenliğini kaybetmemek çok önemli. İnsanlar sevdiği mesleği yaparsa mutlu olurlar. Tercih süresince yanlarında 7/24 olacağız. Son 3 yılda başarı oranımızın arttığını gördük.” dedi. (Haber merkezi)

Halkın dörtte üçü kitap okumuyor Halkın dörtte üçü kitap okumuyor

Gal arısına karşı yapışkanlı tuzak! Gal arısına karşı yapışkanlı tuzak!

1 değil, 2 değil, 3 değil tam 4 takım... Ligde kalmak kolay olmayacak! 1 değil, 2 değil, 3 değil tam 4 takım... Ligde kalmak kolay olmayacak!

Editör: Virda Şahin