Gal arısına karşı yapışkanlı tuzak! Gal arısına karşı yapışkanlı tuzak!

Genç kesimin en çok okuduğu kitap ise ders kitapları

Alkol masasında kan aktı; Arkadaşının boğazına şişe sapladı Alkol masasında kan aktı; Arkadaşının boğazına şişe sapladı

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Fertler için hanehalkının finansal durumundan memnuniyet ortalaması %46,9 iken yoksulluk veya sosyal dışlanma riski altında olan fertlerde bu değer %36,9 oldu. Kişisel ilişkilerdeki ortalama memnuniyet yüzdesi tüm fertlerde %65,2, yoksulluk veya sosyal dışlanma riski olanlarda %60,2 olarak hesaplandı. Bütün fertler için boş zaman faaliyetlerine ayrılan zamandan ortalama memnuniyet %47,4, yoksulluk veya sosyal dışlanma riski altında olan fertlerde ise %42,0 oldu.

Son 12 ay içerisinde 15 yaş ve üzeri fertlerin %69,0'ının hiç kitap okumadığı, %31,0'ının ise en az bir kitap okuduğu görüldü. Yaş gruplarına göre kitap okuma oranlarına bakıldığında son 12 ay içerisinde okul kitapları dışında en çok kitap okuyan yaş grubu % 50,9 ile 15-24 yaş aralığı oldu. En az kitap okuma oranı ise  %14,1 ile 65 yaş ve üstü fertlerde hesaplandı. Haber Merkezi

1 değil, 2 değil, 3 değil tam 4 takım... Ligde kalmak kolay olmayacak! 1 değil, 2 değil, 3 değil tam 4 takım... Ligde kalmak kolay olmayacak!

İntihara kalkışan gencin kurtarılma anları! İntihara kalkışan gencin kurtarılma anları!

Lozan Antlaşmasının 100. Yılı Kutlandı Lozan Antlaşmasının 100. Yılı Kutlandı

Editör: Virda Şahin