Süper Amatör Ligde ilk yarının sonuna yaklaşıldı. 12 takımlı ligde, 9-10 Aralık tarihlerinde 10’uncu hafta karşılaşmaları oynanacak. Bu maçlarla birlikte ilk yarının son haftasına girilecek.

Kırklareli'nde maç bitti... Zonguldak   Kömürspor farklı kazandı... İşte skor Kırklareli'nde maç bitti... Zonguldak   Kömürspor farklı kazandı... İşte skor

10’uncu hafta karşılaşmaları Ereğli Beyçayırı, Çaycuma, Devrek, Gelik ve Kozlu sahalarında oynanacak. Söz konusu sahalarda Ereğli Akınspor-Kilimli Belediyespor, Çaycuma Gençlerbirliği-Mavi Şimşekspor, Ereğli Yenimahallespor-Çaycumaspor, Devrek Belediyespor-Beycuma Cezaevispor, Gelikspor-Gökçebeyspor, İhsaniyespor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor karşı karşıya gelecek.

Haftanın karşılaşmaları öncesi puantaj çok ilginç bir hal aldı. Devrek Belediyespor ile Mavi Şimşekspor zirvede 20’şer puanla sıralanıyor. Puan puana iki takımın ardından 18 puanla Ereğli Akınspor, 17 puanla Kilimli Belediyespor, 16 puanla Çaycumaspor, 15 puanla Gelikspor, 14 puanla Ereğli Yenimahallespor geliyor.

İlk 2’nin puan puana olması, sonrasındaki 5 takımın 1’er puan farkla sıralanması lige farklı bir heyecan getiriyor. Takımlar arasındaki puan aralığının az olması, puantajın da hemen her hafta değişmesine neden oluyor. Bu hafta maçlarla birlikte sıralamanın yine değişkenlik göstermesi kuvvetli ihtimal olarak görülüyor.

9 ARALIK CUMARTESİ

Saat 13.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Akınspor-Kilimli Belediyespor

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycuma Gençlerbirliği-Mavi Şimşekspor

Saat 15.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Yenimahallespor-Çaycumaspor

10 ARALIK PAZAR

Saat 14.00 Devrek İlçe Stadı: Devrek Belediyespor-Beycuma Cezaevispor

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Gökçebeyspor

Saat 14.30 Kozlu sahası: İhsaniyespor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor

SPOR SERVİSİ

lider

Editör: Hüseyin EKİNCİ