Zonguldak’ta, 30 Eylül’de başlayan 2023-2024 Süper Amatör Lig sezonunda 4’üncü hafta heyecanı yaşanacak. Tamamı 22 Ekim Pazar günü oynanacak maçlara, Fener, Devrek, Kozlu, Gökçebey ve Ereğli ve Çaycuma ev sahipliği yapacak.

12 takımın yer aldığı Süper Amatör Ligde haftalar çok hızlı ilerliyor. Şampiyon takımın direkt Bölgesel Amatör Lige yükseleceği  ligde kıyasıya bir yarış yaşanıyor. 3’üncü hafta itibariyle Devrek Belediyespor, Ereğli Akınspor ve Mavi Şimşekspor henüz yenilgi görmedi. 7’şer puana sahip bu üç takımı, 1 puan geriden Gelikspor, Kilimli Belediyespor ve Çaycumaspor takip ediyor.

Süper Amatör Ligde 4’üncü hafta maçlarının tamamı Pazar günü oynanacak. Haftanın maçlarında Beycuma Cezaevispor-Mavi Şimşekspor, Devrek Belediyespor-Ereğli Yenimahallespor, İhsaniyespor-Ereğli Akınspor, Gökçebeyspor-Kilimli Belediyespor, Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-Çaycumasporve Çaycuma Gençlerbirliği-Gelikspor karşı karşıya gelecek.

Futbol Tertip Komitesi taraftarın belirlenen maç programı doğrultusunda, söz konusu maçlar Fener sahası, Gökçebey sahası ile Devrek İlçe Stadı, Kozlu İlçe Stadı, Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı ve Çaycuma İlçe Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak.

Birbirinden çekişmeli maçlarda görev yapacak hakemler, İl Hakem Kurulu tarafından Cuma günü açıklanacak.

22 EKİM PAZAR

Saat 13.00 Fener sahası: Beycuma Cezaevispor-Mavi Şimşekspor

Ereğli Belediyespor baraj maçında işi ilk yarıda bitirdi! Kazanmakta hiç zorlanmadılar: 4-0 Ereğli Belediyespor baraj maçında işi ilk yarıda bitirdi! Kazanmakta hiç zorlanmadılar: 4-0

Saat 14.30 Devrek İlçe Stadı: Devrek Belediyespor-Ereğli Yenimahallespor

Saat 14.30 Kozlu İlçe Stadı: İhsaniyespor-Ereğli Akınspor

Saat 14.30 Gökçebey sahası: Gökçebeyspor-Kilimli Belediyespor

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-Çaycumaspor

Saat 14.30 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycuma Gençlerbirliği-Gelikspor

SPOR SERVİSİ

puan durumu-6

Editör: Hüseyin EKİNCİ