Koşan Adam Kemal Özdemir Zonguldaklılara bol bol spor yapmalarını önerdi

Zonguldak’ın yetiştirdiği ünü dünyaya yayılmış “Koşan Adam” lakaplı atletimiz Kemal Özdemir başarısının sırrını vücut sağlığını korumaya ve spor yapmaya borçlu olduğunu ŞAFAK’a anlattı.

Kilo kader değil, bir tercihtir” diyen ünlü atlet tüm Zonguldaklıları spor yapmaya davet ederek; “bulduğunuz her fırsatta yürüyün, evinize işinize yürüyerek gidin gelin, yaz ve kış sporlarını aksatmadan yapın, bol bol denize girin, atletizme önem verin, çocuklarınızı da sporcu gibi yetiştirin, yemenize içmenize de bu arada dikkat edin” diyerek hemşerilerini özellikle sigaradan uzak durmaları ve sağlıklı beslenmeleri konusunda uyardı.

Zonguldak’ın bol merdivenli ve yokuşlu iniş çıkışlı bir arazı yapısına sahip olmasının aslında yaşayanları açısından bir fırsat olduğunu vurgulayan koşan adam Kemal Özdemir; “spor yapabilmeniz için günlük yaşamınızda bile önünüzde fırsatlar var, bunu iyi değerlendirin, yürümek kadar güzel bir şey yok, yürüyün, yürüyün, yürüyün” diyerek Zonguldak halkını sağlıklarını korumaya davet etti. (Sermet AKSU)

Kansere yeni umut: Denizanası! Kansere yeni umut: Denizanası!

WhatsApp-Image-2023-09-09-at-13.23.54-(1)

WhatsApp-Image-2023-09-09-at-13.23.54

Editör: Virda Şahin