Süper Amatör Ligde 14’üncü hafta sonunda liderlik unvanı Kilimli Belediyespor’a geçti. Sarı-Siyahlı takım, 5-0’lık Çaycuma Gençlerbirliği galibiyetiyle geride bıraktığı haftada, lider Mavi Şimşekspor’un Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor’la berabere kalması üzerine birinci sıraya yükseldi.

32 puanla lider unvanın sahibi olan Kilimli Belediyespor’un ardından 30’ar puanla Gelikspor ile Mavi Şimşekspor geliyor. Puan puana sıralanan bu iki takımı, 29 puanla Devrek Belediyespor ile 26 puanla Ereğli Yenimahallespor takip ediyor.

Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı

Üst üstte 8 maçtır yenilmezlik serisi yakalayarak liderliğe kadar yükselen Kilimli’nin peşine 2 ila 5’inci sıradaki 4 takımın oluşturduğu Play-Off hattında, Gelikspor ile Ereğli Yenimahallespor’un büyük çıkışı da dikkat çekici.

Uzun süre zirvede götürdükten sonra düşüşe geçen Ereğli Akınspor, bu hafta yenilgi üzerine 6’ncı sıraya kadar geriledi. 23 puanda kalan Ereğli ekibinin ardından 17’şer puanla Çaycumaspor ile Beycuma Cezaevispor geliyor. Bilindiği üzere Çaycumaspor’un 13'üncü haftada 3 puanı silinmişti.

Puantajın son bölümünde yer alan takımlardan Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor ile Gökçebeyspor 13’er puanla sıralanıyor. 9 ve 10’uncu basamaktaki bu iki takımın peşine son iki sırada 4 puanla İhsaniyespor ile 1 puanlı Çaycuma Gençlerbirliği yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

kiiScreenshot_1-8Screenshot_2-8

Editör: Hüseyin EKİNCİ