AK Parti Zonguldak İl Başkan yardımcısı ve şehrin sevilen işadamlarından Ömer ve Elmas Gülay çiftinin oğlu Mahmut Gülay, yine şehrin tanınmış kişilerinden Aynur-Süleyman Kılıç’ın kızları Sena, Deniz Kulübünde düzenlenen muhteşem nikah töreni ile mutluluğa yelken açtılar.

Deniz Kulübünde düzenlenen nikah töreninde gençlerin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıyarken, evlilik cüzdanı da AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar tarafından geline takdim edildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın kıydığı nikahın şahitliklerini AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, eski siyasetçilerden Selahattin Gülay  ile gelin ve damadın  iki yakını yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim nikahın ardından genç çifte kahve takımı takdim etti.

Deniz Kulübünde düzenlenen düğün törenine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun, AK Parti önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti önceki dönem il kadın kolları başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Sedat Güngör, Zonguldaklılar Derneği Başkanı Necati Başar,  Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız,  AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, AK Parti Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı  Şennur Danış, AK Parti Kilimli İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Silik,  AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli ve gelin ile damadın yakınları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak Sena-Mahmut çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Kılıç ve Gülay ailelerini de kutluyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi