Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kuzeyde bomba var.” diyerek, önümüzdeki günlerde yaşanabilecek dondurucu soğuklara dikkat çekti. 

2006 OCAK AYINDAKİ SOĞUKLARI ARALIK AYI ORTASINDA GÖRMEYE BAŞLAYACAZ

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde beklenen dondurucu soğuklara dikkat çekerek, "Kuzeyde bomba var" ifadesiyle halkı uyardı. Ökten, 2006 Ocak ayının ortasındaki soğukları bu sene Aralık ortasında görmeye başladıklarını belirtti.

KUZEYDE BOMBA VAR

Zonguldak’ta mide bulandıran olay: 9 yaşındaki çocuk istismar edildi iddiası! Zonguldak’ta mide bulandıran olay: 9 yaşındaki çocuk istismar edildi iddiası!

Ökten öte yandan şu ifadeleri kullandı: "Kuzeyde bomba var. Uygun basınç dizilimleri ile dondurucu Sibirya soğukları ve ağır kar yağışları alabiliriz..."
Uzmanın bu uyarısıyla birlikte, vatandaşların soğuk hava koşullarına karşı tedbirli olmaları, özellikle don ve buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli davranmaları daha da önem kazandı. Haber Merkezi

SİBİRYA SOGUKLARI

Editör: Muhammet