Rekor bütçe açığı! Rekor bütçe açığı!

Karabük Haber – Başkent EDAŞ, Karabük'te kesintisiz elektrik dağıtımını sağlamak amacıyla 2023 yılının ilk 6 ayında yoğun bir şekilde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Elektrik dağıtımında dijitalleşme ve müşteri odaklı çözümleri ön planda tutan Başkent EDAŞ, Karabük'ün merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 1.752 trafo ve 7.764 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlamak için çalışmalarını sürdürdü.

 

Kozlu'da elektrik direkleri tutuştu! Kozlu'da elektrik direkleri tutuştu!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun hapsi istendi! Kemal Kılıçdaroğlu’nun hapsi istendi!

Karabük'te daha aydınlık bir çevre için 901 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, 25 pano ile 121 trafo ve 66 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca 1.222 km'lik hattın bakımı tamamlandı.

Başkent EDAŞ, Karabük'te hizmet verdiği 177 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet sunmak amacıyla toplam 36 kilometrelik yeni kablo döşeyerek kentte 447 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı. Ayrıca 18 yeni elektrik panosu, 11 trafo ve 1 dağıtım merkezi montajı da gerçekleştirildi.

2023 yılının ilk 6 ayındaki bakım, onarım ve yatırım çalışmaları ile Başkent EDAŞ, belirlediği hedefleri başarıyla tamamladı. Müşteri odaklı yaklaşımı ile 7/24 hizmet sunan şirket, www.baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0(312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı üzerinden müşteri taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.

Turist esnafın üzerine otomobili sürdü! Turist esnafın üzerine otomobili sürdü!

Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Başkent EDAŞ, Karabük'te bakım ve yatırım çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek. İHA

Pankart ile eş arıyor ama… Pankart ile eş arıyor ama…

AW948531_02

Editör: Virda Şahin