CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Turgut Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ön seçim sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etti. Dün gerçekleştirilen ön seçimde 700 oyla Tahsin Erdem'in aday olarak seçildiği açıklanmıştı. Turgut Aydın, paylaşımında bu sonucu kabullenerek destek verenlere teşekkür etti ve kazananın CHP olduğunu vurguladı.

Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Çok değerli yol arkadaşlarım, 6 Ocak 2024 günü bir şölen havasında geçen ve ben dahil 7 adayın katılmış olduğu seçim sonunda sayın Tahsin Erdem en fazla oyu alarak kazanan arkadaşımız olmuştur. Kendisini kutluyorum. 31 Mart seçiminde de başarıyla çıkıp Zonguldak Belediye Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandıracağına yürekten inanıyorum."

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

Ayrıca, Aydın, destek verenlere teşekkür ederek, "Ön seçim sürecinde bana inanan, güvenen, destek olan, oy veren tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bana oy verende vermeyende başımın tacıdır. Adayımızın arkasında var gücümle çalışacağım, Zonguldak Belediyesini kazanacağız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan Zonguldak olacak, sevdamız Zonguldak..." şeklinde duygularını paylaştı. / Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu