TPAO istedi, ÇAYBEL yaptı: Adıyaman’a 3 adet cami TPAO istedi, ÇAYBEL yaptı: Adıyaman’a 3 adet cami

Kocaeli Haber - Kocaeli TEM Otoyolu Körfez geçişinde meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden Körfez Özel İlgi Akademi Anaokulu Müdürü Özlem Ayna (41), bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kazanın meydana geldiği gün gece saatlerinde yaşanan elim olayda Özlem Ayna'nın hayatını kaybetmesi okul camiasını ve sevenlerini derinden üzdü.

Feci kaza! Takla attı: 3 ölü, 2 yaralı Feci kaza! Takla attı: 3 ölü, 2 yaralı

Kaza, 2 gün önce Kırazlıyalı mevkiiinde gerçekleşti. Ankara istikametine seyir halinde olan Özlem Ayna'nın idaresindeki otomobil arızalandı ve sağ şeride çekildi. Ayna, oto kurtarıcı çağırdı ve Erdinç Gökçimen isimli kurtarıcı 41 AGA 265 plakalı aracı çalışmalarını başlattı. Ancak bu sırada arkadan gelen Ö.G. kontrolündeki 41 VA 285 plakalı tır, arızalı otomobile ve oto kurtarıcıya çarptı. Kazada, anaokulu müdürü Özlem Ayna ve kurtarıcı Erdinç Gökçimen hayatını kaybetti.

Başkan Osman Kılıç tekrar aday oluyor Başkan Osman Kılıç tekrar aday oluyor

Kazanın ardından, Kocaeli TEM Otoyolu Körfez geçişinde büyük bir üzüntü hakim oldu. Ayna'nın 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi ve acı haber, ailesini, meslektaşlarını ve sevenlerini derinden sarstı. Bugün, Ayna'nın cenazesi Körfez Kent Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Güzel yürekli Özlem öğretmenin ani kaybı, sosyal medyada da paylaşımlarla yad edildi. Meslektaşları ve sevenleri, "Güzel yürekli Özlem öğretmenimiz, iyi ki tanıdım sizi, mekanınız cennet olsun" gibi duygusal mesajlarla anıldı. İHA

Plaj işgaline operasyon! Plaj işgaline operasyon!

İş yeri kamerasına yansıyan ilginç görüntüler! İş yeri kamerasına yansıyan ilginç görüntüler!

AW942978_01

AW942978_03

AW942978_04

AW942978_02

Editör: Virda Şahin