Şaşırtan açıklama: “Sıcaklık rekoru kırıldı” Şaşırtan açıklama: “Sıcaklık rekoru kırıldı”

Plaj işgaline operasyon! Plaj işgaline operasyon!

Düzce Haber –  Düzce Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların serinlemesi için yeni bir tesis olan Kaledibi Kır Lokantası'nı hizmete açtı. Orman arazisi içerisinde 48 dönüm alan üzerine kurulan tesis, kamelyalar, oturma grupları, piknik alanları ve şelaleyle donatıldı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, açılışta yaptığı açıklamada, tesisin Düzce'ye kazandırılması için uzun süren çalışmalar yürüttüklerini ve vatandaşların keyifli zaman geçireceği bir alan oluşturduklarını belirtti. Başkan Kılıç, resmi açılışın önümüzdeki hafta içinde yapılacağını söyledi.

 

İş yeri kamerasına yansıyan ilginç görüntüler! İş yeri kamerasına yansıyan ilginç görüntüler!

BAŞKAN OSMAN KILIÇ TEKRAR ADAY OLUYOR

Seçimlere kısa bir süre kala, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç tekrar aday olacağını dile getirdi. Üç dönem kuralına takılmayacağını belirten Başkan Kılıç, ilk dönemini Milliyetçi Hareket Partisi'nden, sonraki iki dönemini AK Parti'den kazandığını ifade etti. Beyköy'ün alt yapı sorunlarını çözdüklerini vurgulayan Başkan Kılıç, Beyköy'ü modern bir şehir haline getirdiklerini ve daha büyük yatırımlar yapmak için bir dönem daha talip olduğunu açıkladı.

Açık Hava Sineması Günler’i başladı! Açık Hava Sineması Günler’i başladı!

BEYKÖY'ÜN MAHALLE OLMASINI İSTEMİYOR

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Beyköy'ün ilçe olmasına yönelik taleplerin olduğunu ancak bunun uygun olmadığını düşündüklerini belirtti. Beyköy'ün Düzce'ye 6 km uzaklıkta olması nedeniyle ilçe olmasının pek olası olmadığını ifade eden Başkan Kılıç, Devlet Bahçeli'nin ilçe sayısını artırmaya yönelik teklifine değindi. Eğer bu proje gerçekleşirse ve Düzce yüksek nüfuslu bir il sınıfında kalırsa, Beyköy'ün merkez ilçe olabileceğini söyledi.

Kaledibi Kır Lokantası'nın açılışıyla Düzce'nin sosyal yaşam alanlarına yeni bir mekan daha kazandırıldı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın tekrar adaylık açıklaması da seçim atmosferini hareketlendirdi. Beyköy halkının merakla önümüzdeki seçimleri bekleyeceği kesin. İHA

Kastamonu’da yaşanan kazalar, KGYS kamerasına yansıdı Kastamonu’da yaşanan kazalar, KGYS kamerasına yansıdı

AW942757_03

AW942757_02

Editör: Virda Şahin