Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Uzunkum Tünelleri’nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 1. Amatör Lig ekiplerinden Tersanespor'un genç futbolcusu 16 yaşındaki Necati Efe Doğan ağır yaralandı. Kazanın ardından entübe edilen genç futbolcu, yoğun bakımda tedavi altına alındı.
KAZA, UZUNKUM TÜNELLERİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
Mücahit Açıkgöz (20) yönetimindeki 67 AC 112 plakalı otomobil, Kilimli istikametine doğru ilerlerken Uzunkum Tüneli içinde kontrolden çıktı. Savrulan araç, tünelin duvarına şiddetli bir şekilde çarptı. Kaza anında, sürücü Mücahit Açıkgöz ile yanında yolcu olarak bulunan Tersanespor’un genç futbolcusu Necati Efe Doğan ağır yaralandı.
ENTÜBE EDİLEREK YOĞUN BAKIM SERVİSİNE KALDIRILDI
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ikisini de Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Kazada ağır yaralanan Necati Efe Doğan’ın, durumu daha kritik olduğu için entübe edilerek yoğun bakım servisinde tedaviye alındığı öğrenildi.
ARACIN MOTORU METRELERCE UZAKLIĞA SAVRULDU
Kazanın etkisiyle araç adeta hurdaya dönerken, motoru ise olay yerinden metrelerce uzaklığa savruldu. Aracın hız kadranının ise 200 km/s hızda takılı kaldığı görülürken, kaza sonrasında araçtaki maddi hasar büyük oldu.
Kazanın ardından Zonguldak halkı ve futbol camiası, genç futbolcu Necati Efe Doğan’ın sağlık durumunu merakla takip ediyor.

