Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, şehit ailesi ve gaziyi ziyaret ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.
Şehit Ailesi Unutulmadı
Kaymakam Kaya, program kapsamında ilk olarak Şehit Deniz Piyade Onbaşı Yalçın Sarıöz’ün ailesini ziyaret etti. Şehidin aziz hatırasının her zaman yaşatılacağını belirten Kaya, şehit yakınlarıyla yakından ilgilenerek talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
Ziyaret sırasında konuşan Kaya, şehitlerin vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için en kıymetli varlıklarını feda ettiğini belirterek, “Bizlere düşen en büyük görev onların emanetlerine sahip çıkmak ve her zaman yanlarında olmaktır” dedi.
Gaziler Milletin Yaşayan Kahramanları
Kaymakam Kaya daha sonra Gazi Ramazan Türkoğlu’nu ziyaret ederek sohbet etti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Gazilerin milletin yaşayan kahramanları olduğunu vurgulayan Kaya, onların fedakârlıklarının asla unutulmayacağını ifade etti.
Protokol Üyeleri de Katıldı
Gerçekleştirilen ziyaretlere Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman ve bazı daire amirleri de eşlik etti.





