Köprü altı esnafı isyanda! Raporları istiyorlar! Köprü altı esnafı isyanda! Raporları istiyorlar!

Samsun Haber - Samsun'un Kavak ilçesinde 3 gün boyunca kayıp olan yaşlı adam, ormanlık alanda hayatını kaybetti. Kavak'ın Karapınar Mahallesi'nde yaşayan 63 yaşındaki Yaşar Özbek'in kaybolması üzerine jandarma ve AFAD ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmalarının 3. gününde, Özbek'in cesedi Davlumbaz mevkisinde bulundu.

6 Ağustos Pazar günü evinden çıkarak hayvanlarını otlatmak için dışarıya giden Yaşar Özbek'ten haber alınamamış, eşi Muradiye Özbek'in yardım çağrısı sonrasında bölgede kapsamlı bir arama operasyonu başlatılmıştı. Jandarma ve AFAD ekipleri, iz köpekleri ve dronlarla desteklenen arama çalışmaları yürütüyordu.

Yaşar Özbek'in cesedini bulan kişilerden biri olan Ladik Yumaklı Mahallesi Muhtarı Tevfik Çöpçü, "Arkadaşımız geçen Pazar günü kayboldu. Aramaya çıktık ve ormanlık alanda yol aşağısına indik. Köpek kokuyu aldı ve cesedi bulduk. Ne yazık ki ölmüştü. Ölüm nedeni doktor raporuna bağlı. Haberi yetkililere verdik." dedi.

Diğer bir arama ekibi üyesi olan İsmet Yüce ise, "Bugün aramalara katıldık. Tevfik ağabey ile birlikte hareket ettik. Av köpeği kokuyu aldı, biz de köpeği takip ederek 500 metre aşağıda cesetle karşılaştık. Sonrasında ekiplere haber verdik." şeklinde konuştu.

Polis memuru arazi kavgasında ağabeyini öldürdü Polis memuru arazi kavgasında ağabeyini öldürdü

Yapılan incelemelerin ardından Yaşar Özbek'in cesedi otopsi için hastane morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

NOTAM ilan edildi! Karadeniz kapanıyor mu? NOTAM ilan edildi! Karadeniz kapanıyor mu?

Kavgayı ayırmak isterken ayak bileğini kırdı! Kavgayı ayırmak isterken ayak bileğini kırdı!

Polis ceza yazdığı sürücüyü öptü Polis ceza yazdığı sürücüyü öptü

AW004025_04

AW004025_03

AW004025_01

AW004025_02

AW004025_06

Editör: Virda Şahin