Düğün pastasını eşi yerine annesine yedirince ortalık karıştı! Düğün pastasını eşi yerine annesine yedirince ortalık karıştı!

Kastamonu Haber – Kastamonu Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yeni bir kapalı pazar yeri inşa ediyor. Temel atma töreni, heyecan ve coşkuyla gerçekleşti. Törene Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü, MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, KAÇEP Başkanı Av. Serap Uzunsokaklı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, siyasi parti temsilcileri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Vidinlioğlu, törende yaptığı konuşmada, seçim döneminde verdikleri vaatleri hayata geçirme mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Projenin bir süre geciktiğini belirten Başkan, aslında ilk planlanan yerin, yüksek gerilim hattı nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından izin verilmediğini söyledi. Ancak yeni yerin de oldukça uygun olduğunu ve kolay ulaşılabilir bir noktada olduğunu vurguladı.

Ereğli'nin il olması için kampanya başlatıldı! Ereğli'nin il olması için kampanya başlatıldı!

Başkan Vidinlioğlu ayrıca, mahallelerinin altyapı eksikliklerini çözdüklerini ve parke-asfaltlama çalışmalarını neredeyse tamamladıklarını belirtti. Çarşamba pazarının olduğu alanla ilgili de çalışmaların başladığını ve yakın zamanda projenin hayata geçirileceğini ifade etti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin gelişimi ve hizmet alımı konusunda büyük adımlar attıklarını dile getiren Başkan, kreş inşaatının da planlarında olduğunu ve çocukların güvenli bir şekilde eğlenebileceği alanların arttırılmasına önem verdiklerini belirtti. Ayrıca, Karaçomak Barajı bölgesindeki mesire alanının tamamlanması için çalışmaların hızla devam ettiğini ve hafta sonuna yetiştirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı; Sürücü hüngür hüngür ağladı Freni patlayan kamyon dehşet saçtı; Sürücü hüngür hüngür ağladı

Son olarak, Başkan Vidinlioğlu'nun rıza-i ilahiyi kazanmayı ve şehrin geleceğini planlamayı önemsediğini ve kimsenin reyini çantada keklik görmediğini belirten açıklamaları töreni anlamlı bir şekilde tamamladı. Dualarla birlikte kapalı pazar yerinin temeli atılmış oldu. İHA

İnsan yüzlü örümcek görüldü! İnsan yüzlü örümcek görüldü!

AW939898_03

Maktülün kesilmiş kafası dört gün sonra iki kilometre uzaklıkta bulundu Maktülün kesilmiş kafası dört gün sonra iki kilometre uzaklıkta bulundu

AW939898_02

AW939898_05

AW939898_04

Editör: Virda Şahin