Zonguldakspor’dan ses getirecek forvet transferi... 36 yaşındaki tecrübe takıma katıldı Zonguldakspor’dan ses getirecek forvet transferi... 36 yaşındaki tecrübe takıma katıldı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi üyeleri, Kastamonu'nun en yüksek tepesi olan ve türkülere konu olan Ilgaz Dağı Büyük Hacet Tepesi'ne unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi. TÜRKAV üyeleri, 2 bin 587 metrelik zirveye ulaşarak 45 metrekare büyüklüğündeki dev Türk bayrağını dalgalandırdı.

Zorlu bir tırmanış gerçekleştiren TÜRKAV üyeleri, Ilgaz Dağı'nın en yüksek zirvesi olan Büyük Hacet Tepesi'ne ulaşmak için yoğun çaba sarf etti. Araçlarını yolda bırakmak zorunda kalan grup, 10 kilometrelik zorlu bir yürüyüş ve bir kısmını traktörle geçerek zirveye ulaştı. Zirveye varışlarının ardından, 4x6 metre ebatındaki dev Türk bayrağını zirvede bulunan demir direğe asarak görkemli bir manzara yarattılar.

Asılan Türk bayrağı, rüzgarın etkisiyle dalgalanarak izleyenlere görsel bir şölen sundu. Bu anlamlı etkinlik sonrasında, TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor bir açıklama yaptı. Çonkor, uzun ve zorlu bir yolculuktan sonra zirveye ulaştıklarını ve Türk bayrağını gururla dalgalandırdıklarını belirtti.

Ayrıca, bu anlamlı görevin bugüne kadar Mehmet Sarıcıoğlu ve bir grup vatansever arkadaşı tarafından yürütüldüğünü ifade eden Çonkor, Sarıcıoğlu'nun artık bu görevi bireysel olarak yapamayacağını ve TÜRKAV tarafından yerine getirilmesini istediğini aktardı. TÜRKAV olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Çonkor, etkinliğe katılan tüm arkadaşlarına teşekkür etti. İHA

Amasra Salatası Amasra Salatası

Düden Çayı'nda mahsur kalan genç kadının zor anları! Düden Çayı'nda mahsur kalan genç kadının zor anları!

Orta Kapuz ve Tersane Plajı kapatıldı! Orta Kapuz ve Tersane Plajı kapatıldı!

Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler

AW002961_07

AW002961_05

AW002961_03

Editör: Virda Şahin