Karadeniz’de can pazarı! 1 ölü, 2 yaralı! Karadeniz’de can pazarı! 1 ölü, 2 yaralı!

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde bugün gerçekleşen olayda, Yozgat'tan Samsun'a gelen bir aile serinlemek amacıyla denize girdi. Ancak dalgalı denizde kaybolan 5 aile üyesi boğulma tehlikesi geçirdi. Bu anlar, çevredeki vatandaşlar ve kurtarma ekiplerinin çabalarıyla son buldu.

Olay, sabah saatlerinde yaşandı. Denize giren aile fertlerinden Ayşegül Demir (35), Kerim Demir (35), Duygu Demir (14), Hatice Yılmaz (12) ve Rabia Yılmaz (14) akıntının etkisiyle sürüklenmeye başladı. Çevre sakinleri ve cankurtaran ekipleri hızla müdahale ederek Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Denizlimanı Şube Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği görevlileri ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalış timi de olaya katıldı.

Dalgıçlar tarafından hızlı bir şekilde su altında bulunan Kerim Demir ve Ayşegül Demir, kurtarılarak yüzeye çıkarıldı. Kurtarma anları gözyaşları içinde izlendi. Aile üyeleri sudan çıkarıldığında ise çocukların "Anne-baba ses ver" diyerek feryatları yürekleri dağladı. Diğer vatandaşlar ve akrabalar da çocukları sakinleştirmeye çalıştı.

Boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak Kerim Demir'in durumu ciddiyetini koruyor. Olay sırasında müdahale eden Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı cankurtaranlardan 2'si de fenalık geçirdi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. İHA

Suya düşen genç boğularak hayatını kaybetti! Suya düşen genç boğularak hayatını kaybetti!

Yapılan anketler kabine değişikliğinin sinyali mi? Yapılan anketler kabine değişikliğinin sinyali mi?

Teknik direktör denizde boğuldu! Teknik direktör denizde boğuldu!

Çayda boğularak hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı Çayda boğularak hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

AW011072_07

AW011072_08

AW011072_04

AW011072_06

AW011072_02

AW011072_03

AW011072_01

Editör: Virda Şahin