2. Lig Beyaz grupta, Zonguldak Kömürspor’un rakipleri arasında yer alan Bucaspor 1928 kadrosuna bir yıldız ismi daha kattı. Kısa bir süre önce Galatasaray’ın eski yıldızı Yasin Öztekin transferiyle adını duyuran İzmir ekibi, bu defa İlhan Parlak transferiyle gündeme geldi.

Şampiyon olup direkt 1. Lige çıkmak isteyen 2. Lig ekibi, Süper Ligde son üç sezondur Kayserispor forması giyen 36 yaşındaki golcü İlhan Parlak’ı kadrosuna kattı. Bonservisi elinde olan tecrübeli oyuncuyla kadrosunu daha da güçlendiren Bucaspor 1928’in, geçen sezon 1. Ligde Göztepe forması giyen Tarık Çamdal’la da ilgilendiği öğrenildi.

Bucaspor’un kadrosuna dahil ettiği İlhan Parlak, Kayserispor’da 3 sezonda 95 maçta 15 gol kaydetti. Parlak, sarı-kırmızılı takım dışında Ankaragücü, Ankaraspor, Gaziantepspor, Karabükspor ve Fenerbahçe formaları da giydi.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Süper Lig deneyimi bulunan yıldız oyuncularla güçlü bir kadro oluşturan Bucaspor 1928, 2. Lig Beyaz grupta sezonun ilk maçını 26 Ağustos Cumartesi günü sahasında Vanspor’la oynayacak.

Bucaspor 1928, Zonguldak Kömürspor’la ise, 26 Kasım 2023 Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ  

Editör: Hüseyin EKİNCİ