Süper Amatör Ligin 24’üncü haftasında bugün Ereğli Yenimahallespor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanan maçın ikinci yarısı, yoğun kar yağışı nedeniyle 20 dakika geç başladı. 90 dakika mücadelesi, ev sahibi Yenimahallespor’un 4-3 üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarısı Kilimli Belediyespor’un 2-1 üstünlüğüyle geride kalan maçın ikinci yarısı, kar yağışı nedeniyle sekteye uğradı. 15 dakikalık devre arasının ardından ikinci yarı için sahaya çıkan hakem ve futbolcular, yoğun kar yağışıyla karşı karşıya kaldı. Aniden yoğun şekilde bastıran kar nedeniyle saha, biran da beyaz bir örtüye büründü. Saha çizgilerinin kapanması üzerine maçın hakemi Ahmet Kavşur, maçın sağlıklı bir şekilde oynanması için sahanın temizlenmesini istedi. Kar temizleme çalışmaları nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısı 20 dakika sarktı.

Sahanın temizlenmesi ve bu sürede kar yağışının durması üzerine karşılaşmanın ikinci yarısı problemsiz bir şekilde sona erdi.

İkinci yarı karşılıklı gollerle geçti

İlk yarısı Kilimli’nin üstünlüğüyle geçilen karşılaşmanın ikinci yarısı gol düellosuna sahne oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı 90 dakika, Ereğli Yenimahallespor’un 4-3 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu neticeyle birlikte Yenimahallespor, puanını 25’e çıkararak son hafta öncesi ligde kalmayı garantiledi.

Ev sahibi Yenimahallespor evindeki karşılaşmaya Rıza Akkan, Berk Civan, İsmail Furkan Men, Fırat Çelikol, Cihat Öztürk, Sacit Uğur Cebeci, Anıl Demirel, Tahir Topal, Hakan Özdurmuş, Osman Görkem Karadeniz ve Ayberk Gülhan ilk 11’iyle çıktı.

Kilimli Belediyespor’un kadrosunu Alihan Sarı, Semih Aydoslu, Mehmet Akif Alıcı, Buğra Koca, Mücahit Uzunyer, Göktuğ Ofluoğlu, Çapan Irk, Emircan Uzuntaş, Caner Gökçek, Mehmet Erbaş ve Serhat Bozma oluşturdu.

Zonguldak Kömürspor’un sosyal medya hesabı kurumsal kimlik kazandı... Güncel gelişmelere ulaşabilirsiniz Zonguldak Kömürspor’un sosyal medya hesabı kurumsal kimlik kazandı... Güncel gelişmelere ulaşabilirsiniz

Sarı-Siyahlı takımın yedeklerinde Talihcan Metintaş, Ferhat Türkoğlu, Ceyhun Yazar, Furkan Üstün, Oğuzhan Ateş, Kaan Gökhan, Batuhan Abdi, Tezcan Gökmen ve Berkan Akdeniz yer aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ