Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik, 1461 Trabzon’la oynanacak sezonun ilk maçı öncesi konuştu. 34 yaşındaki tecrübe, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen zoru başarıp Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

2019-2020 sezonunda geldiği Zonguldak Kömürspor’da mevcut kadroda dışarıdan gelip de aralıksız en uzun süre forma giyen futbolcu olarak dikkat çeken Hakan Çevik, 2023-2024 sezonunda 5’inci Zonguldak Kömürspor sezonunu yaşayacak.

Kırmızı-Lacivertli takımda geride bıraktığı 4 sezonda 125 resmi müsabakada 11 bin 85 dakika süre alarak 13 gole imza atan savunmanın golcü ismi, yeni futbol sezonunda hem savunmada, hem hücum hattında takıma yine büyük katkılar sağlayacak.

3 Eylül Pazar günü, 1461 Trabzon maçıyla başlayacak lige sıkı bir şekilde hazırlanan Kaptan, yüzde 100 performansla artık maç saatini bekliyor.

Zorlu deplasman maçında Zonguldak Kömürspor’un defans hattında “emniyet sigortası” görevi üstlenecek tecrübeli savunma oyuncusu, puan ya da puanların hedeflendiği karşılaşmaya ilişkin konuştu.

"TRABZON'DAN İSTEDİĞİMİZ PUANI ALIP DÖNECEĞİZ"

Kendilerini ilk maç haftasında zor bir deplasman karşılaşması beklediğinin altını çizen Kaptan, “Rakibimiz bize yabancı değil. Geçmişte bir çok defa karşılaştık. Trabzon’da bizi nasıl bir maçın ve stat ambiansının beklediğini tahmin edebiliyoruz. Orada oynadığımız her maç zor oldu. Rakibimiz bu ligin iddialı takımlarından. Şampiyonluğa kurulmuş bir takımla karşılaşacağız. Haddimizi biliyoruz. Ama bizim de Zonguldak Kömürspor olduğumuz unutulmamalı. Mustafa hocamızın önderliğinde asla pes etmemeyi öğrenen bir takım kimliği kazandık. Trabzon’da maçın başından sonuna kadar pes etmeyen bir takım olarak oynayacağız. Puanın 1’ine, 3’üne bakmadan alabildiğimizi alacağız. Sezonu puanla açmak moral ve özgüven kazanma adına çok önemli. Her zaman zoru seven bir takım olduk. Kim ne derse desin, Trabzon’dan istediğimiz puanları alıp döneceğiz” dedi.

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

"LİG DE ZOR, FİKSTÜRÜMÜZ DE!"

Ligi ve fikstürü de değerlendiren Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli ismi, “Bu sezonki grup zorun zoru. Şampiyonluğa takım kuran takım sayısı çok fazla. Keza Play-Off yarışının içinde olacak takım sayısı da azınsanmayacak kadar fazla. Bu takımlarla yarışacağız. Sıfırdan kurulan bir takımız. Bunun dezavantajlarını yaşayabiliriz. Zamana ihtiyacımız var. Geçen sezon ki iskelet kadro korunmuş olsaydı, farklı bir lig hikayesi yaşayabilirdik. Ama kurulan bu kadroya da inancım tam. Takım arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Kadromuzda genç oyuncu da var, tecrübeli oyuncu da. Lige uyum ve adaptasyon sürecini çok çabuk aşarsak, bu ligde iyi bir konumda oluruz. Zor ve çetin bir lig bizi bekliyor. Zonguldak Kömürspor’u puantaj tablosunda iyi yerde tutmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ