Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği olarak 29 Ocak 2023 tarihinde yapılan 7.Olağan Genel Kurul sonucunda Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilenler bir araya gelerek görev bölümü yaptılar.

Alınan bilgiye göre,  dağılım sonucunda Başkanlığa Süleyman Erbay, Başkan Yardımcılığına Aydın Karadağ, Dernek Sekreterliğine Ömer Erbay, Dernek Muhasipliğine Sezai Angın ve Üyeliğe İmdat Karacı seçildiler.

Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Süleyman Erbay görev bölümünün ardından yaptığı açıklamada, “Dernek olarak geçmişte birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmış birikime sahibiz. Felaket haberini alır almaz ne yapabiliriz nasıl katkı sağlayabiliriz bunların çalışması içerisindeyiz” diyerek şunları söyledi:

“İlk olarak ilimizdeki kantin işletmecileri olarak bir hesapta para toplayıp 50 .000 TL  gibi bir rakamı İl Milli Eğitim Müdürümüz aracılığı ile deprem bölgesine katkı sağlayacağız. Ardından meslektaşlarımız ile birlikte Türk Kızılay'ı aracılığı ile Kan Bağış kampanyası yapacağız. Bir taraftan da eşya kampanyalarına destek olarak deprem bölgesine destek olmaya devam edeceğiz. Allah memleketimizin yar ve yardımcısı olsun” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin