Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Devrek Belediyespor flaş kaleci transferi gerçekleştirdi. Kırmızı-Beyazlı ekip, Zonguldak kariyerinde daha önce Zonguldakspor, Kozlu Belediyespor ve Alaplı Belediyespor’da forma giyen 37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Seyhun Türe’yi kadrosuna dahil etti. Resmiyet kazanan transfer üzerine yılların deneyimi, kırmızı-beyazlı takıma katılıp çalışmalara başlayacak.

Zonguldak’ta en son 2022-2023 sezonunda Alaplı Belediyespor’un kalesini koruyan Seyhun, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Zonguldakspor ve Kozlu Belediyespor’da oynamıştı.

Bu takımların yanı sıra tecrübeli eldivenin Bozcaadaspor, Görelespor, Beykozspor, Elmasbançeler, Kars 36 Spor, Elbistanspor, 12 Bingölspor, 1877 Alemdafspor, Mardin 47, Sarıkamış Belediyespor, Osmaniyespor FK, Tatvan GB, Yeni Amasya, Erzin Belediyespor, Araklıspor, Siirtspor, Bugsaşspor, Keçiörengücü, Gazi Belediyespor, Samsunspor deneyimleri var.

Seyhun Türe transferiyle 1 numarayı sağlama alan Devrek Belediyespor, Ereğli deplasmanında Yenimahallespor’la karşılaşacak. Devrek, ekibi 14'üncü haftası geride kalan Süper Amatör Ligde, 32 puanla lider unvana sahip Kilimli Belediyespor 3 puan geriden takip ediyor.

SPOR SERVİSİ

U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ